Asiakaspalaute

Olet lämmin ja rohkaiseva terapeutti. Kanssasi on turvallista tutustua itseensä ja haaveilla tulevasta.
Nainen 50v

Fannyn hoidot pelasti raskaan vuoteni. Hän vaihteli tarpeen mukaan hoitoja. Mielettömän rentouttavaa, hoitavaa, energisoivaa jne. Kiitos Fanny
Hilkka

Fanny on läsnäoleva, herkkävaistoinen ja vahvasieluinen hieroja. Hän osaa kuunnella kehoni tarpeita ja taidolla hoitaa kireyksiä lihaksissa ja mielessä. Kiitos Fanny!
Heidi

Pitkä ja kipeä eroprosessi kahlattu läpi. Kiitos tuesta, viisaista sanoista ja parantavasta kosketuksesta. En olisi ikinä uskonut, minkälainen nainen sisälläni asuu. Ja kuinka paljon uskallan nauttia elämästä ja omasta kehostani.
-Ruusunen

Kiitos! Nukun yöt läpi ilman vessassa käyntiä, eikä juoksulenkilläkään tarvitse enää käydä puskapissalla. 
-MH

Päädyin Fannyn nettisivuille sattumalta. Yllätys oli, että alitajuisesti tiesin heti varaavani ajan, vaikka tietoinen minäni hangoitteli vastaan. Mitä ihmettä raavas karju tuollaisella hoidolla tekisi? Pieniä ihmeitä ja suuria tunteita, voin jälkikäteen sanoa. Fannyn rauhoittavissa käsissä voit turvallisesti tutustua itseesi ja myös elämäsi kipupisteisiin. Hoidossa avaat oven paranemiselle ja mielen rauhoittumiselle – hyvälle ololle. Herkkyys ja pehmeys ovat ehdottomasti 
sallittuja
-Pekka

Fannylla on syvällistä kokemusta ihmisyydestä, jonka ansiosta hän pystyy löytämään syviä haavoja ja auttaa eheyttämään niitä. Kehon vapautumisen myötä elämänlaatu paranee. Hoidon aikana on luottamuksellinen ilmapiiri joka helpottaa omien kipeiden muistojen kohtaamisessa. Taas hoidon jälkeen muistin, kuinka itsensä kanssa tehty työ on palkitsevaa.
-Kohti aidompaa elämää


Olen vuosien varrella kokeillut monia erilaisia hoitoja lapsuuden ajan hyväksikäyttö traumaan ja saanutkin joistain apua. Onneksi lopulta löysin sinut, kehohoidoistasi on ollut suuri apu, tukenut hyvin terapiaprosessia. Pystyt luomaan turvallisen tilan, jossa päästää irti menneestä ja opetella kosketuksen vastaanottamista ja uusia turvallisia rajoja.
-H60

Kiitos Fanny, lempeästä kosketuksesta. Tuntuu että käsistäsi virtaa lämpöä, hellyyttä ja puhdasta rakkautta. Hoidoillasi on ollut suuri vaikutus elämääni.
-Tom

Hei Fanny. Lapsuudessa koetut vääryydet jättivät kosketuksen pelon ja omaan kehoon ja miehisyyteen suhtautuminen on ollut vaikeaa. Kiitos kun olet auttanut minua, hoidoissasi on ollut aina hyvä olla ja olen uskaltanut rentoutua.
-ässä